Gigadisks weer op voorraad!

Afgelopen weken vlogen wij door de voorraad heen. Dat betekende dat we nog maar een beperkt aantal kleuren op voorraad hadden. Niet alleen losse items werden besteld, maar ook complete Giga Disk sets gingen hard. Gelukkig hebben wij inmiddels weer een nieuwe voorraad ontvangen en kan er weer volop besteld worden.

Wil jij daarom genieten van het lekkere weer en daarnaast ook nog wat leuks te doen hebben? Bestel dan vandaag nog een GigaDisk in diverse kleuren:

 

Zomertrend 2020: de GigaDisk mini frisbee

Nog niet gehoord van deze zomertrend? De mini frisbee, ook wel GigaDisk, is de nieuwste trend op het gebied van buitenspeelgoed. Voor iedere leeftijd geschikt en daarnaast eenvoudig mee te nemen in je broekzak. Mocht je nog wat meer informatie willen, lees dan ons laatste artikel over deze mini frisbee. Na het ontvangen van jouw bestelling verwerken wij deze doorgaans binnen een dag. Jouw bestelling ontvang je dan binnen 2 á 3 werkdagen thuis. Natuurlijk zijn wij hiervan ook afhankelijk van PostNL, maar doen wij ons uiterste best het product zo snel mogelijk in jouw brievenbus te krijgen.

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen over onze producten? Lees dan onze veelgestelde vragen of neem vrijblijvend contact met ons op!

0
X