Perfect voor iedereen die meer plezier wil hebben, wat wil sporten en snel behendigheid wil verbeteren.

Met enorme vliegafstanden van meer dan 60 meter zul je helemaal weg zijn van je GigaDisk. De mini frisbee is makkelijk mee te nemen en past zelfs in je broekzak. ️

Op deze website zullen we je geregeld ervaringen van andere gebruikers delen. Mocht je zelf een vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Handig in gebruik & super licht

De mini frisbee is eenvoudig te gebruiken en heeft dan ook weinig uitleg. Natuurlijk zul je er wel even aan moeten wennen. De GigaDisk ligt namelijk prima in je hand, maar het vergt wat techniek om de frisbee over grote afstand te gooien. Niet alleen het gooien is een kwestie van behendigheid, maar ook de ontvanger zal wat moeten oefenen.

Door het lichte gewicht en het compacte formaat, past de GigaDisk perfect in je broekzak. Ideaal voor een spelletje in het park of op het strand. Door de verschillende opvallende kleuren, kun je de mini frisbee ook nauwelijks verliezen of kwijtraken.

0
X